Све категорије

Поликарбонатни чврсти лим

Механичка својства

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитови : 62

(А) механичка својства
1. Чврстоћа на удар: Отпорност плоче отпорности на ПЦ је одлична, њена отпорност на удар је 250 пута већа од дебљине стакла, 30 пута је већа од акрилног лима.
Чврстоћа на удар Пц издржљиве плоче има назив "провидна челична плоча".
2. Затезна чврстоћа је добра, отпорност плоче на топлоту је добра, чак и на 120 ℃, њена затезна чврстоћа и даље може да достигне 350 кгф/цм2.
3. Чврстоћа на савијање: ПЦ отпорна плоча отпорност на савијање је добра, чак и ако се угао савијања од 90 ° и даље не сломи.
4. Отпорност на замор и пузање: ПЦ отпорност на пузање у термопласту је најбоља. Чак и на високим температурама, његово пузање је и даље веома мало.

(Б) термичка својства
1. Температура топљења: ПЦ отпорна плоча температура топљења 135 ℃, континуирана употреба температуре до 120 ℃.,
2. Коефицијент линеарне експанзије: коефицијент линеарне експанзије од 7 × 10-5цм / цм / ℃ у пластици је мали.
3. Температура ломљивости: температура ПЦ крте плоче од -40 ℃, минимална температура континуиране употребе од -30 ℃, општа је пластика неупоредива.
4. Запаљивост: ПЦ издржљива плоча је једна од незапаљивих самогасивих пластика, која не производи токсичне гасове када се загрева на високим температурама.

(Ц) оптичка својства

(Д) звучна изолација
Ефекат звучне изолације панела отпорних на ПЦ је 3-4ДБ већи од стакла
Сунлигхт панел је трговачко име поликарбонатног прозирног панела, који се назива ПЦ панел, који је нови декоративни материјал високе чврстоће, преноса светлости, звучне изолације и уштеде енергије који се обично користи на међународном нивоу. Има одличне перформансе мале тежине, отпорности на временске услове, супер чврстоће, отпорности на ватру и звучну изолацију, а надалеко је препознат од стране архитектонског дизајна, дизајна декорације, еколошког инжењеринга и рекламне индустрије. Обим продаје соларних панела на међународном тржишту расте по стопи од 20% годишње. Са постепеном надоградњом домаћих зграда, бројни кључни национални грађевински пројекти су преузели водећу улогу у усвајању панела за сунчеву светлост, што је акумулирало драгоцено искуство у пројектовању, изградњи и свакодневном одржавању за промоцију овог материјала у Кини.

Коридор за разгледање мора-1

Претходна поруканиједан

Следеће објаваОграда велике брзине

шта има