Све категорије

Поликарбонатни шупљи лим

Школа дизајна зида

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитови : 44

Отпорност на абразију: Након третмана анти-УВ премаза, отпорност на абразију ПЦ плоче може се повећати неколико пута и слична је стаклу. Вруће обликовање се може хладно савијати у одређени лук без пукотина и може се поново резати или бушити. Рачунар против крађе и пуцања може се притиснути заједно са стаклом како би се формирали сигурносни прозори за болнице, школе, библиотеке, банке, амбасаде и затворе, при чему стакло побољшава тврдоћу и отпорност на хабање лима. ПЦ се такође може пресовати заједно са другим ПЦ слојевима или акрилима за традиционалне безбедносне апликације.

УВ заштита: Ултраљубичаста заштита, само неке једнослојне површине постају жуте или мутне под дуготрајном сунчевом светлошћу. ПЦ плоча има одличне перформансе топлотне изолације, која је око 16% већа од стакла под истом дебљином, и може ефикасно да блокира пренос топлоте. Било да се загрева зими или да спречи продор топлоте лети, ПЦ плоча може ефикасно да смањи потрошњу енергије у згради и уштеди енергију.

Перформансе против сагоревања: ПЦ плоча има добру отпорност на пламен, не производи токсични гас приликом сагоревања, његова концентрација дима је нижа од оне код дрвета и папира и идентификована је као првокласни материјал отпоран на пламен, у складу са заштитом животне средине стандарди. После 30 секунди сагоревања узорака, дужина његовог сагоревања није прелазила 25 мм и разлагао је запаљиви гас само када је врели ваздух достигао 467 ℃. Дакле, након релевантног мерења, сматра се да је његова пожарна карактеристика квалификована.

Отпорност на хемијске супстанце може: да не реагује на киселину, алкохол, сок, пиће; такође имају одређену отпорност на бензин, керозин, у контакту са 48х неће се појавити пукотине или изгубити способност преноса светлости. Међутим, хемијска отпорност на одређене хемикалије (као што су амини, естри, халогенизовани угљоводоници, средства за испирање боје) је лоша.

Мала тежина: густина поликарбоната је око 1.29/цм, око пола лакша од стакла, као што је направљена од шупље ПЦ плоче, његова маса је 1/3 органског стакла, стакла 1/15 ~ 1/12 или тако. Шупља ПЦ плоча има одличну крутост и може се користити као скелет. Мала тежина ПЦ плоче чини конструкцију безбеднијом и практичнијом, и може у великој мери уштедети време и трошкове испоруке и изградње пехара.

Претходна поруканиједан

Следеће објаваФасада тржног центра

шта има