Све категорије

Рељефни и валовити лим од поликарбоната

Цветна соба

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитови : 115

Од будућих дизајна кровова до непробојних прозора
Када се успостави потребна функционалност, поликарбонатне плоче нуде више могућности за унутрашњу и спољашњу примену, додао је др Бенц: „На пример, обликовани клонирани вишеслојни материјали могу да обезбеде добра изолациона својства слична троструком застакљивању. Због своје екстремне флексибилности употребе , обликовани клонирани лист се лако обликује док остаје јак и издржљив, а такође надмашује многе друге материјале у смислу слободе дизајна." Поред тога, плоча има високу УВ стабилност и отпорност на огреботине. За саме панеле, профилисани клон Хигар граде такође нуди изузетно високе безбедносне стандарде, а асортиман није само отпоран на метке, већ и на експлозију. Ова својства су посебно значајна у изградњи просторија за корисничку подршку, као и јавних зграда.

Поликарбонатне плоче су омогућиле смело креирање маштовитих дизајна као што су аеродромски терминал Ербас А380, нова железничка станица у Вухану у Кини и немачки павиљон на Светском сајму у Шангају 2010. Као део нове брзе пруге Пекинг-Хонг Конг, станица Вухан је изграђена од вишеслојних лимова дебљине 16-25 мм, који не само да пружају модеран изглед већ и дају софистициран дизајн целокупне инфраструктуре. Под кровом од 54,000 м2 од поликарбоната створена је величанствена зграда будућности.

Зидови за заштиту од буке на јавним местима су потпуно другачија област примене мултифункционалних панела. Са обе стране аутопута, сиви бетонски зидови дизајнирани да заштите локално становништво су свуда, али им недостаје одређена визуелна привлачност. Вим Ван Еинде, менаџер глобалног пројекта за јавни превоз у одељењу поликарбонатних плоча компаније Баиер МатериалСциенце, објашњава: „Прозирни зидови направљени од плоча дебљине до 18 мм могу да испуне све релевантне законске захтеве док се савршено уклапају у околни пејзаж. Они нису само једноставни за употребу и исплативи, такође су еколошки прихватљиви и отпорни на графите и хемикалије." Посебно развијена отпорност на ватру испуњава строге захтеве за токсичност пожара и дима.

Претходна поруканиједан

Следеће објаваВрх тржног центра

шта има