Све категорије

Поликарбонатни валовити лим

Кров изван куће

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитови : 114

Поликарбонат, обично скраћено ПЦ, је јака термопластична смола, која се обично производи од бисфенола А и фосгена, али је сада такође развијена без употребе метода производње фосгена, а индустријализована је раних 1960-их и масовна индустријска производња касних 1990-их. Сада је друга најпроизведенија инжењерска пластика после полиамида. Његово име потиче од унутрашње групе ЦО3.

Поликарбонатна плоча је нови тип панела за сунчеву светлост, а његове одличне перформансе чине га првим избором кровног материјала за сунчане собе.
1. Пропустљивост светлости: Поликарбонатни панел за сунчеву светлост има максималну пропусност светлости од 89%, што је упоредиво са стаклом. Панел са УВ премазом неће производити жутило, замагљивање и лошу пропусност светлости када је изложен сунчевој светлости, а губитак пропусности светлости је само 6% након десет година, док је стопа губитка пвц-а чак 15%-20% и 12%-20 % за фиберглас.
2. Отпорност на удар: чврстоћа на удар је 250-300 пута већа од обичног стакла, 30 пута иста дебљина акрилних панела, 2-20 пута је већа од каљеног стакла, са чекићем од 3 кг доле два метра без пукотина, постоји "неломљиво стакло" и репутација „звоног челика“.
1646641850826646

Претходна поруканиједан

Следеће објаваСтакленичка башта

шта има